kazusi logo

Начало За нас
ДОБРЕ ДОШЛИ В KAZUSI.BG! ПДФ Печат Е-мейл


Този сайт е насочен към студентите в България, които имат нужда от помощ за написване на студентски разработки, като: казуси, есета, реферати, курсови работи или проекти, резюмета, дипломни работи или бакалавърски и магистърски тези. Предлагаме основно студентски разработки за студенти дистанционно и редовно обучение в университети и колежи като: НБУ, УНСС, Софийски университет (СУ), МВБУ, СА „Д. А. Ценов“, ИУ-Варна, ВУЗФ, БСУ, МТ&М, ВУАРР и други.

Приемаме запитвания и на студенти, които търсят изготвянето на студентски разработки и за други ВУЗ-ове. Пишем само оригинални разработки, това важи и за написването на дипломни работи и магистърски тези. Работим с цялата страна и предлагаме професионализъм, индивидуален подход и коректност при осъществяването на разработките!

ВСЯКА СТУДЕНТСКА РАЗРАБОТКА СЕ ИЗГОТВЯ В ОРИГИНАЛ!

ГАРАНТИРАМЕ НИСЪК ПРОЦЕНТ НА ПЛАГИАТСТВО!


Моля, чувствайте се свободни да попитате за всяка студентска разработка или курсов проект от университет или колеж в страната – в случай, че е в нашите възможности – ще се постараем да изпълним вашата поръчка! Всяка курсова, есе, казус или реферат, както и други студентски проекти, се разработват самостоятелно, предвид изискванията на студента и насоките или плана на преподавателя. С внедряването на системите за проследяване на текста в университетите и колежите (Turnitin и други) се адаптираме много добре и се стремим да намалим до минимум съвпаденията. Не копираме чужди текстове, не купуваме готови курсови на студенти, не търгуваме с хора от бранша - работим напълно самостоятелно – затова сме повече от 15 г. в бизнеса.

Разполагаме и с разнообразни възможности за изготвяне на дипломни работи, бакалаварски и магистърски тези. По-основните теми, по които пишем, можете да погледнете на този адрес, но няма никакъв проблем да разработим такива по тема и план зададен от студента. Всяка дипломна работа или теза се разработва индивидуално по утвърден от научния ръководител план и предвид изискваните учебни материали.

От 2012 г. сайтът предлага и разработката на проекти за ученици. Измененията в политиката за средното образование в България въвеждат учебни разработки за всички ученици в страната. От тази гледна точка екипът на Kazusi.bg е напълно подготвен да поеме търсенето на специализирана помощ от всеки ученик със затруднения в изготвянето на своя проект. Правили сме много такива за завършващи гимназията ученици – без ограничения в темата.

С Kazusi.bg и опита на професионалистите, които седят зад този проект, можете да се чувствате сигурни и спокойни за вашите поръчки. Ако не можем да вземем една поръчка – няма да Ви размотаваме! Ако не можем да разработим едно задание – няма да го вземем! С две думи – ако не можем да помогнем – няма да Ви губим времето! За всичко останало – стремим се да бъдем коректни, да спазваме срокове и да гарантираме изкарването на студента. От тази гледна точка, добре е студентите, които търсят нашата помощ да бъдат наясно какво точно искат (да подават точни изисквания за курсовата или дипломна разработка) и да го правят в нормален за изпълнение срок, за да можем да бъдем максимално ефективни във Ваша полза.

Благодарим Ви за посещението на нашата страница! Свържете се с нас на посочените контакти! 
Joomla SEO by AceSEF
Банер
Банер
Банер
БанерИзграден с помощта на Joomla!. Designed by: web site hosting company create ftp account Valid XHTML and CSS.