kazusi logo

Начало Нов Български Университет - ДО
Казуси, курсови, есета, реферати, дипломни, бакалавърски и магистърски тези за Нов Български Университет ПДФ Печат Е-мейл

Нов Български Университет (НБУ) е една от първите частни институции, които се създават в България, непосредствено след промените от началото на 90-те години на миналия век. Висшето учебно заведение отваря врати през 1991 г.

В момента университетът е една от най-големите учебни институции за придобиване на висше образование в страната, профилирана в сферата на изучаването на: науките за човека и обществото, природните науки и новите технологии, както и в областта на изкуствата.

НБУ постепенно заема лидерски позиции не само на пазара на платеното висше образование у нас, но и като цяло в сектора на висшите учебни заведения. Университетът има една от най-големите и модерни бази в страната, които използва активно. Почти от самото си създаване НБУ развива и форми на дистанционно обучение, за които определено можем да кажем, че държи водещи позиции за момента в страната.

Дистанционното обучение в НБУ се базира на информационната Интернет платформа Moodle, която ръководството на университета непрекъснато развива. Тази модерна система за дистанционно обучение предлага на студентите, които предпочитат подобен вариант за своето образование да използват он-лайн ресурсите, предоставени им от университета, за да се подготвят. Освен това, всеки студент от дистанционното обучение получава възможност да взима он-лайн изпитите си, без значение дали се намира в страната или чужбина, което е много удобно за българи, работещи в чужбина. Центрове за дистанционно обучение университетът развива още във Варна, Пловдив и Видин.

Особеност в обучението на студентите от НБУ е, че независимо от вида обучение - редовно или дистанционно - те са задължени да подготвят конкретен курсов проект, който може да бъде: есе, курсова работа, реферат или казус. В зависимост от програмата и образователната степен - в края на образователния цикъл се пишат бакалавърски тези или магистърски тези, които се защитават пред комисии и реално се припокриват с познатата дипломна работа. В много от специалностите студентите се явяват и на държавен изпит, особено при бакалаврите.

Студентските проекти, които предлагаме за НБУ са казуси, реферати, есета, курсови, дипломни работи, бакалавърски и магистърски тези, както и аналитични проекти за редовно и дистанционно обучение:
Изработваме казуси и курсови проекти за всички поделения за дистанционно обучение на НБУ в страната, в т.ч.:
  • София
  • Пловдив
  • Варна
  • Видин
Поръчайте своето есе, казус, реферат, курсова,дипломна работа, бакалавърска или магистърска теза сега, като използвате предоставените от нас контакти!

Вижте още студентски разработки за университетите:
УНСС МВБУ СУ "Св. Кл. Охридски" СА "Д. Ценов" ВУЗФ
ИУ-Варна БСУ ВУ "Земеделски колеж" MT&M
 
Joomla SEO by AceSEF
Банер
Банер
Банер
БанерИзграден с помощта на Joomla!. Designed by: web site hosting company create ftp account Valid XHTML and CSS.