kazusi logo

Начало Международно висше бизнес училище /МВБУ/
Казуси, реферати, курсови проекти, есета и реферати за студенти дистанционно и редовно обучение в МВБУ! ПДФ Печат Е-мейл

Международното висше бизнес училище в Ботевград (МВБУ) стартира своето съществуване през 1991 г. като част от първия частен колеж с чуждестранно участие в България. През 2002 г. обаче МВБУ се отделя като самостоятелно висше учебно заведение, акредитирано от Националната агенция за оценяване и акредитация (НАОА) и предлагащо обучение в основните степени на висшето образование - бакалавър, магистър и доктор. Централното управление на МВБУ е разположено в гр. Ботевград, но в София също има Център за дистанционно обучение.

С особен размах в МВБУ се развива именно дистанционната форма на обучение. Определено МВБУ е втората най-успешна учебна институция след НБУ, като условия и възможности за осигуряване на дистанционно обучение на студенти от различни специалности. Всеки студент - редовно или дистанционно обучение - се обучава по модерна програма, включваща изработването на курсови проекти в допълнение на подготовката на студента. Проектите се предават в електронна форма и минават тестване за плагиатство през Moodle системата, на която е базирано виртуалното дистанционно обучение в университета.

Студентските разработки, които се изискват в МВБУ от преподавателите, могат да бъдат най-различни - есе, реферат, курсова работа, казус или друг писмен проект. Разработваме всички студентски задания за МВБУ, които студентите във този ВУЗ могат да срещнат като изискване и условия по време на тяхното следване.

Отделно в Международното висше бизнес училище се изготвят и магистърски тези за защита на образователно-квалификационна степен "Магистър" по съответната магистърска програма, в която се обучава студента. На практика това са познатите дипломни работи, които пишат студентите при своето завършване. Специалистите в сайта са разработвали множество магистърски тези за този университет и всички те са били винаги много добре оценявани от преподавателите в МВБУ, защото нашите експерти познават отблизо изискванията и начина на работа на преподавателите от този университет. Затова винаги може да ни се доверите спокойно за написването на вашата магистърска или бакалавърска теза.

Всички есета, реферати, курсови работи, казуси, бакалавърски и магистърски тези, дипломни работи,и други писмени проекти и материали, изисквани от преподавателите в МВБУ пишем стриктно следвайки изискванията на преподавателите - с правилно цитиране на източници и без копирани текстове, за да може всеки студент да бъде уверен, че неговата разработка ще премине теста на онлайн системата за контрол на плагиатството.

Нашата цел е единствено да Ви услужим, затова за нас защитата на интереса на студента е важен момент за общия успех от съвместните ни контакти!

Всички студентски разработки, които можем да предложим за момента, можете да разгледате в двата линка по-долу: Поръчайте своето есе, казус, реферат, курсова,дипломна работа, бакалавърска или магистърска теза сега, като използвате предоставената от нас контактната форма или телефонът за връзка с нас!

 
Joomla SEO by AceSEF
Банер
Банер
Банер
БанерИзграден с помощта на Joomla!. Designed by: web site hosting company create ftp account Valid XHTML and CSS.